Met het nieuwe Arnhemse event heppie laif! klaar voor het voorjaar

13-03-2018

Op 17 en 18 maart staat Arnhem in het teken van een ‘heppie laif!’. Dat is happy life, met een knipoog naar het ‘Ernhemse’. Bezoekers van de binnenstad kunnen dit weekend een boost geven aan hun leven met gezonde proeverijen, gratis sport- en stylingadvies en kortingen op sportartikelen.

Lekker in je vel
Het wordt weer warmer buiten en de lente begint te kriebelen. In het teken van ‘lekker in je vel zitten’ organiseren Arnhemse winkeliers in het weekend van 17 en 18 maart gezonde activiteiten. Zo kan je vol gezonde inspiratie richting de zomer!

Een paar opvallende acties:

  • Powernappen bij COCO-MAT met de geur van lavendel en een kopje Griekse thee toe
  • Gratis full body loopanalyse bij Run2Day
  • Demonstratie van de beste staafmixer ter wereld bij Het Kookeiland
  • Parcours van verschillende oud Hollandse spellen bij Planet Happy

Een overzicht van alle acties en activiteiten vind je op binnenstadarnhem.nl.

Gezond van binnen en buiten
Om je helemaal ‘heppie’ te voelen kun je tijdens het ‘heppie laif’ weekend bij verschillende gezondheidswinkels gratis healthy snacks uitproberen. Van binnen helemaal ‘heppie’? Dan geeft ‘Tot in de Puntjes! Kappers’ advies voor een mooie coupe en gezond haar.

heppie laif!
heppie laif! is een initiatief van Platform Binnenstad Arnhem (PBA). Winkeliers hebben enthousiast op het evenement gereageerd en het initiatief omarmd. In het Platform zoeken de stakeholders in de Arnhemse binnenstad naar verbinding en samenhang tussen de vele individuele projecten, inspanningen en acties in de stad, binnen het gemeentehuis en door bewoners.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Neem voor meer informatie contact op met Hannah El Fassi via hannah@fnke.nl of bel +31648499302. 

Download presskit
Met het nieuwe Arnhemse event heppie laif! klaar voor het voorjaar