JEE-O slimline series structured BLACK

16-02-2017

Elegante zwarte lijnen

De JEE-O slimline series structured BLACK kenmerkt zich door de elegante zwarte lijnen van de producten. Door te kiezen voor zwart in de badkamer, creëer je een sfeer van luxe. Niet alleen de kleur valt op, ook de textuur van de producten is  onderscheidend. Zo voel je door de bijzondere finish dat je wat speciaals in handen hebt.

Een complete JEE-O badkamer

De serie bestaat uit een vrijstaande douche, vrijstaande badvuller, wanddouche, wand- en opbouwkranen, regendouches en wandmengkranen. Voor wie een complete JEE-O badkamer wil, is er keuze genoeg. Combineer de serie bijvoorbeeld met het JEE-O by DADO dubai bad of de JEE-O by DADO blue basin.

Over JEE-O

JEE-O brengt prachtig design en functionaliteit samen in badkamerconcepten. Het stopt niet bij de badkamer, de designs van JEE-O passen ook uitstekend in de rest van het huis, zoals de keuken, de sauna, bij het zwembad of op het strand. JEE-O is minimalistisch en innovatief met een kosmopolitisch karakter. Stoer en opvallend maar toch verfijnd: JEE-O creëert concepten met ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe.

In 2004 is JEE-O ontsproten aan het brein van Lammert Moerman. Sindsdien is het merk enorm gegroeid en inmiddels vind je de vrijstaande douches, kranen, waskommen en vrijstaande baden van JEE-O over de hele wereld. Alle retailers vind je in dit handige overzicht.

Noot voor de redactie:

Voor HR beeldmateriaal en prijsinformatie van de JEE-O slimline series structured BLACK, download de presskit hieronder. Bij gebruik van de foto's, graag vermelden: Denise Keus voor Stijlvol Wonen. Voor meer informatie over JEE-O, neem contact op met Paul Clappers via pers@fnke.nl of bel: 026-7112222.

Download presskit
JEE-O slimline series structured BLACK
JEE-O slimline series structured BLACK
JEE-O slimline series structured BLACK
JEE-O slimline series structured BLACK