Knab lanceert campagne #invloedopjegeld

17-10-2016

Nederland is gewend om rente te ontvangen over spaargeld. De kranten vertellen de laatste tijd een ander verhaal: “Negatieve rente dreigt voor internetspaarder”, “Grote bank sluit negatieve rente voor spaarders niet meer uit”, “Negatieve rente in de praktijk”. Heb je meer dan €21.330 spaargeld op de bank, komt daar ook nog eens 1,2% belasting overheen. Waar kan je met je spaargeld naar toe en hoe zorg je ervoor dat je ook nog rendement behaald?

Gemaksbeleggen met bloggers

De komende drie maanden gaan bloggers Justine BiesotSuzanne van SchaikArjen OlsderRoger Geurts en Marieke Hagesteijn Gemaksbeleggen. De bloggers vertegenwoordigen elk een andere doelgroep: fashion, lifestyle, tech, finance en family. Iedereen kan namelijk beleggen bij Knab.  De vijf bloggers laten zien hoe beleggen met Gemaksbeleggen werkt, welke keuzes ze maken en natuurlijk welk rendement ze behalen.

Tijdens de kick off op het hoofdkantoor van Knab in Hoofddorp hebben de bloggers kennisgemaakt met elkaar, Knab en een korte uitleg beleggen gekregen. Met deze campagne wil Knab laten zien dat beleggen niet ingewikkeld is. Gemaksbeleggen is een laagdrempelige aanvulling op je spaarrekening , waarbij je de mogelijkheid hebt om een hoger rendement te behalen.

Met beleggen toch je droomdoelen halen

Geld is niet het doel maar een middel om een doel te behalen. Ook Justine, Suzanne, Arjen, Roger en Marieke dromen over een wereldreis, een hele dure tas, een nieuwe auto of de nieuwste iPhone. Gemaksbeleggen en invloed op je geld is daarom ook een mooi middel om dichter bij dat doel te komen. Volg de bloggers op hun reis om dichter bij hun doel te komen via #invloedopjegeld of natuurlijk via hun eigen sites en social media. 

Over Knab

Knab is opgericht in 2012 en heeft meer dan 100.000 klanten en ongeveer 110 medewerkers. Knab wil dat mensen weer zélf grip krijgen op hun geld en inzicht hebben in hun financiële toekomst. Knab helpt klanten met hun vragen via de servicedesk van 08.00 tot 22.00 uur, zowel telefonisch als online. Knab wijst klanten proactief op financieel voordeel, ook wanneer dat bij een andere bank dan Knab is. Met gebruik van innovatieve technologieën en slimme digitale tools stelt de bank klanten in staat meer uit hun geld te halen. Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over de campagne, neem contact op met Bram Jeurissen van FNKE via bram@fnke.nl of 026-711 2222.

 

Download presskit