Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren

Over ‘t Grune Hert
‘t Grune Hert is onderdeel van de nieuwe groencampagne van Made in Arnhem. De gedachte is simpel. Wil je op wereldreis? Begin simpel, pak gewoon buslijn 3. Het fictieve reisbureau trekt Arnhemmers weg bij browsers als Safari die ze al veel te vaak checken op hun telefoon, en neemt hen mee op safari in de mooiste parken, tuinen en landgoederen van Arnhem. Zo brengt ‘t Grune Hert het Arnhemse groen op ludieke wijze onder de aandacht bij alle inwoners van de stad. Het reisbureau verwijst door naar groene bestemmingen, zoals Molenplaats Sonsbeek, Stadstuin Kweekland, stadsboerderij De Buitenplaats en nog veel meer.

Boek nu
Een pop-up dansact in de stationshal van Arnhem Centraal trekt reizigers mee op avontuur richting de hoogste verdieping van het WTC. Met spectaculair uitzicht ontdekken bezoekers daar alles wat Reisbureau ‘t Grune Hert te bieden heeft. Als voorproefje geeft parkranger Jeroen Glissenaar bezoekers met verrekijkers een spannende rondleiding door Sonsbeek Park. Onder het genot van een kopje koffie of (groene) thee en een prachtig decor houdt niets de Arnhemmer nog tegen om ‘t Grune Hert van de stad te ontdekken.

Meer informatie
Datum: zondag 7 oktober 2018
Openingstijden: 13:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: WTC Arnhem, 15e verdieping
Parkranger Jeroen Glissenaar vertelt: om 13:30 uur, 14:15 uur en 15:00 uur
Toegang: gratis voor iedereen met reislust!
Kijk ook op: www.tgrunehert.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
‘t Grune Hert is onderdeel van de nieuwe groencampagne van Made in Arnhem, de afzender van dit bericht. Neem voor meer informatie contact op met Evelien Reijnoudt van PR-bureau FNKE via evelien@fnke.nl of bel 06-41380182.

Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren
Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren

Persberichten Op wereldreis in eigen stad: Reisbureau ‘t Grune Hert opent deuren