Gezond genieten met Vaderdag

12-06-2017

Waar maak jij je vader dit jaar blij mee op Vaderdag? Is dat het nieuwe stuk gereedschap dat hij nodig heeft of misschien dat geurtje dat hij zo lekker vindt? Klinkt goed, maar waarom dit jaar niet eens iets anders? Met de SodaStream Spirit haal je niet alleen een strakke gadget in huis, maar zet je je vader ook een stoer en gezond drankje voor. Gewoon, omdat hij dat verdient.

Perfect Vaderdag Cadeau

Waarom is het bruiswatertoestel Spirit van SodaStream het beste Vaderdag Cadeau dit jaar? Omdat we onze vader het liefst zo lang mogelijk gezond en gelukkig willen zien. Veel water drinken is dus belangrijk, maar kraanwater is ook maar zo plat. Met de SodaStream Spirit drink je water, maar wel met een bite. Een handig, gezond en milieubewust cadeau voor de vader van nu. Wist je dat je met een SodaStream tot wel 2.000 plastic flessen per jaar voorkomt? De Spirit is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en kost €99,-  

Stoere cocktails met SodaStream

Gezond leven is goed, maar genieten is ook belangrijk. Puur is bruiswater natuurlijk al lekker maar met een paar simpele ingrediënten maak je er net wat specialers van. We hebben aantal alcoholvrije toppers geselecteerd:

 

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van bruiswatertoestellen voor thuis. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruisend water uit de supermarkt te sleuren. Dat scheelt tot 2.000 plastic flessen per jaar. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Het bruiswatertoestel SodaStream Crystal is verkozen tot Product van het Jaar 2017. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur. 

Ze zijn in meer dan 45 landen actief en werken aan uitbreiding. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en de Mediamarkt. 

noot voor de redactie, niet voor publicatie

Zelf een SodaStream proberen? Er zijn review-exemplaren beschikbaar. Neem voor meer informatie over SodaStream contact op met Paul Clappers van PR-bureau FNKE via paul@fnke.nl of 06-18535532. Het persbericht en HR-beeldmateriaal vind je hieronder in de presskit

Download presskit
Gezond genieten met Vaderdag
Gezond genieten met Vaderdag