Voor de allerliefste moeder..

05-05-2017

Op 14 mei trekken we weer alles uit de kast om mama in het zonnetje te zetten. Een lekker ontbijtje op bed, een mooie bos bloemen op tafel en een cadeau dat echt laat zien dat we heel veel van haar houden. Maar wat geef je de moeder die alles al heeft? Uit onderzoek blijkt dat verwenbonnen, een parfum en andere beautyproducten nog steeds het populairst zijn. Toch zoeken veel mensen naar een origineler cadeau. Bijvoorbeeld een SodaStream Spirit, waarmee je thuis van kraanwater in een handomdraai bruisend water maakt. Voor de moeder die niet houdt van sleuren met zware flessen en haar gezondheid belangrijk vindt.

Een origineel cadeau

Moederdag wordt groots gevierd in Nederland, meer dan 65% van de Nederlanders zet aanstaande zondag moeder in het zonnetje. Maar dat ene speciale cadeau vinden, dat is lastig. Of toch niet? Want met een mooi vormgegeven SodaStream bruiswatertoestel verander je plat kraanwater in een handomdraai in lekker bubbelwater. Voor de moeder die veel sport en gezond leven belangrijk vindt. Maar ook voor de moeder die graag voor iedere gelegenheid iets leuks op tafel zet. Huisgemaakt bruiswater past overal bij. De Spirit zal snel een plekje naast het koffiezetapparaat veroveren.

Wat is de SodaStream Spirit?

SodaStream is de gezonde en duurzame manier om van water drinken iets bijzonders te maken. Met de SodaStream Spirit bepaal je zelf de intensiteit van de bubbels, handig voor leuke mocktails of als je een keer zin hebt in Marie Henriette in plaats van San Pellegrino.

Maar waar je moeder pas echt blij van wordt, is dat ze geen zware flessen meer hoeft te sjouwen, want met de SodaStream Spirit maak je het lekkerste bruiswater gewoon met water uit de kraan. Dit is niet alleen gezond maar het scheelt ook sjouwwerk en veel plastic afval. Neemt jouw moeder graag een flesje water mee voor onderweg? Dat kan, SodaStream heeft naast grotere schenkflessen ook handige meeneemflessen. De Spirit is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en kost €99,-.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van bruiswatertoestellen voor thuis. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruisend water uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur.

Ze zijn in meer dan 45 landen actief en werken aan uitbreiding. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en de Mediamarkt.

noot voor de redactie, niet voor publicatie

Neem voor meer informatie over SodaStream contact op met Paul Clappers van PR-bureau FNKE via paul@fnke.nl of 06-18535532. Het persbericht vind je ook in de pressroom van SodaStream.

 

Download presskit
Voor de allerliefste moeder..
Voor de allerliefste moeder..