Laat kraanwater sprankelen met SodaStream

26-10-2016

Met SodaStream tover je eenvoudig en snel kraanwater om in sprankelend bruiswater. Daarbij is het drinken van bruiswater gemaakt met een SodaStream goed voor jou en beter voor het milieu!


Er gaat niets boven kraanwater
Nederland behoort tot één van de landen met het beste kraanwater ter wereld. Het kraanwater is lekker, goedkoop en gezond. Toch kopen veel Nederlanders water in de winkel, wat dan vaak ook nog gedronken wordt uit dure en vervuilende halve liter flesjes. Daarbij wordt kraanwater ook regelmatig als saai ervaren, SodaStream lost dit op door het water bruisend te maken.

Water made exciting
Met SodaStream maak je van plat kraanwater in een handomdraai sprankelend bruiswater. Met de herbruikbare flessen van SodaStream hoef je nooit meer bruiswater te kopen in de supermarkt. Thuis bepaal je zelf de intensiteit van je bubbles: van licht bruisend, zoals Spa Finesse, tot aan maximaal bruisend water, zoals Spa Intense.
 

Bij welk water voel jij je lekker?
Met een SodaStream drink je al snel meer water en dit zorgt voor een win-winsituatie. Want, het is niet alleen goed voor je eigen gezondheid, het is ook nog eens beter voor het milieu. Met een SodaStream bespaar je namelijk 2.000 PET-flessen per jaar. Ook hoef je niet meer te sjouwen met flessen uit de supermarkt, want je tapt je water gewoon thuis uit de kraan. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur.

Elk pakket bevat een SodaStream toestel, maar ook een duurzame, hervulbare fles én een cilinder met koolzuurgas waarmee je 40 flessen van 1,5 liter bruiswater kan maken. Daarmee is het een ideaal cadeau voor de feestdagen, voor iedereen die bezig is met gezondheid en duurzaamheid. En daarbij, een fles bubbels maakt toch alles feestelijker?
 

Wist je dat:

  • Slechts 20% van het in Nederland opgehaalde plastic wordt gerecycled (bron).

  • Het kraanwater in Nederland tot het beste van de wereld behoort (bron).

  • Kraanwater veel milieuvriendelijker is dan gebotteld bronwater (bron).

  • Je thuis voor 1.000 liter kraanwater slechts €2,- betaalt (bron).

  • 1 SodaStream het verbruik van 2.000 PET-flessen per jaar voorkomt (bron).

  

Adviesverkoopprijzen en beschikbaarheid
SodaStream is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en de Mediamarkt. Er zijn verschillende uitvoeringen: 

  • Genesis - €69,99

  • Source - €99,99

  • Crystal - €129,99 (met glazen karaf)

  • Power - €169,99 (volautomatisch)

 
Over SodaStream
SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruiswater. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruiswater uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur. SodaStream is actief in 45 verschillende landen.
 

Kijk voor meer info op: www.sodastream.nl


Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie over SodaStream, of een reviewexemplaar, contact op met Paul Clappers via sodastream@fnke.nl of bel 026-711 22 22. Hi-res beeldmateriaal vind je in de pressroom van SodaStream.

 
 
 
Download presskit
Laat kraanwater sprankelen met SodaStream
Laat kraanwater sprankelen met SodaStream
Laat kraanwater sprankelen met SodaStream
Laat kraanwater sprankelen met SodaStream