SodaStream Crystal verkozen tot Product van het Jaar

16-03-2017

De SodaStream Crystal is door Nederlandse consumenten verkozen tot ‘Product van het jaar’. De SodaStream Crystal, waarmee je thuis van kraanwater eenvoudig bruisend water maakt, valt in de smaak bij de consument. Country Manager Benelux Johan Schepers: “Een mooie kroon op ons harde werk en een teken dat consumenten het ook belangrijk vinden waar SodaStream voor staat: minder gesleur, meer verfrissing en het voorkomen van vervuiling door plastic flessen.”

Vernieuwd design

De SodaStream Crystal valt op door de fraai vormgegeven glazen karaf waarin je het water serveert. Omdat de karaf van glas is gemaakt, behoudt het water zijn zuivere smaak, is hij duurzaam en ook nog eens vaatwasserbestendig. Nieuw voor 2017 is het ontwerp: de SodaStream Crystal is leverbaar in hoogglans zwart en wit. De houder waarin je de karaf plaatst, is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Ook het sluitingsmechanisme is door SodaStream verbeterd, waardoor zelf bruiswater maken nu nog eenvoudiger is.

Laat kraanwater bruisen

De kwaliteit van het Nederlandse kraanwater is uitmuntend. Wist je dat 60% van het Nederlandse kraanwater uit dezelfde bron komt als gebotteld water in de supermarkt? Vreemd genoeg kopen mensen nog steeds bruisend water in de supermarkt. Terwijl je met de SodaStream Crystal in een handomdraai van kraanwater bruisend water maakt. De intensiteit van de bubbels, die bepaal je zelf door de knop lang of kort in te drukken. Heb je iets te vieren? Ook dan gebruik je de SodaStream Crystal. Met bruiswater als basis maak je namelijk de lekkerste creaties! Verras je vrienden door een schijfje komkommer, limoen of munt toe te voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Adviesverkoopprijs en beschikbaarheid

De SodaStream Crystal is voor €159,00 verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en de Mediamarkt. Voor deze prijs krijg je een SodaStream Crystal, 1 glazen karaf (615ml) en 1 CO2 cilinder, goed voor 60 liter bruiswater.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van bruiswatertoestellen voor thuis. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruisend water uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur.

SodaStream is actief in 45 verschillende landen en werkt aan uitbreiding. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Mediamarkt. In 2017 wordt het aantal verkooppunten flink uitgebreid.

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie over SodaStream, of een reviewexemplaar, contact op met Paul Clappers via sodastream@fnke.nl of bel 026-711 22 22. Download voor Hi-res beeldmateriaal de presskit hieronder. 

Download presskit
SodaStream Crystal verkozen tot Product van het Jaar
SodaStream Crystal verkozen tot Product van het Jaar
SodaStream Crystal verkozen tot Product van het Jaar
SodaStream Crystal verkozen tot Product van het Jaar