Met de bubbels van SodaStream altijd feest op tafel!

31-10-2016

Met bubbels op tafel is het direct feest! Dat geldt niet alleen voor mousserende wijnen, ook het bruisende water is aan een opmars bezig op de Nederlandse tafel. Naturel als tafelwater of als gezond alternatief voor cocktails met schijfjes komkommer en andere smaakmakers.

Gek genoeg kopen we bruisend mineraalwater in de supermarkt, terwijl het Nederlandse kraanwater uitermate geschikt is om zelf bubbeltjeswater van te maken. Met SodaStream maak je in een handomdraai plat kraanwater heerlijk bruisend! Wist je bijvoorbeeld dat 60% van het Nederlandse kraanwater uit dezelfde bronnen komt als de gebottelde varianten in de supermarkt?

In de decembermaanden maak je het extra feestelijk op tafel met water uit de kraan en bubbels van SodaStream. Je bepaalt trouwens zelf hoeveel bubbels je in het water wilt, van licht bruisend tot intens bubbelend water.
 
SodaStream als ideaal cadeau
Voor iedereen die gezonder wil leven en meer water wil drinken, is SodaStream een uitkomst. Maar ook voor die vriend of vriendin die elke week met enorme flessen Spa Rood loopt te sjouwen, is de SodaStream een uitkomst. Met de standaard meegeleverde cilinder maak je 40 flessen bruiswater van 1,5 liter! Nu hoef je dus nooit meer te sleuren met grote pakken of flessen water uit de supermarkt. Dat scheelt jou een hoop gedoe en is veel beter voor het milieu.
 
Bubbels maken alles leuker!
De SodaStream Power, verkrijgbaar in stijlvol zwart of verfrissend wit, zorgt dat je volautomatisch de lekkerste bubbels op tafel krijgt. Vul de fles met kraanwater, klik hem in je SodaStream toestel en kies de hoeveelheid bubbels. Je kan kiezen uit drie standen waarbij de de koolzuur-dosering steeds weer hetzelfde is. Zo kan je steeds weer genieten van bruiswater zoals jij het wilt. Met slechts één druk op de knop tover je kraanwater om in bruisend bubbeltjeswater.
 
Elegant én functioneel
Wil jij met een diner graag water serveren, maar vind je dat saai? Ga voor een sjieke aankleding met de prachtige glazen karaf van de Crystal. Het SodaStream Crystal toestel is met zijn chique titanium omhulsel niet alleen een aanwinst voor je keuken, de prachtige glazen karaf laat ook je mooi gedekte tafel stralen. Serveer je sprankelende water stijlvol in de glazen karaf met wat ijsklontjes.
 
Tips voor extra lekker water
Zijn de bubbels van SodaStream nog niet voldoende? Maak dan water nog spannender met:
  • limoensap, limoenschillen, rozemarijn en bruiswater

  • aardbeien, een halve citroen, basilicum

  • blauwe bessen, limoen, munt, vlierbessensiroop


Een gegarandeerd succes voor jong en oud met de feestdagen!
 
Adviesverkoopprijzen en beschikbaarheid
SodaStream is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en de Mediamarkt. Er zijn verschillende uitvoeringen:
  • Crystal - €129,99 (met glazen karaf)

  • Power - €169,99 (volautomatisch)

 
Over SodaStream
SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruiswater. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruiswater uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur. SodaStream is actief in 45 verschillende landen. 

Kijk voor meer info op: www.sodastream.nl

 
Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie over SodaStream, of een reviewexemplaar, contact op met Paul Clappers via sodastream@fnke.nl of bel 026-711 22 22. Hi-res beeldmateriaal vind je in de pressroom van SodaStream.
Download presskit
Met de bubbels van SodaStream altijd feest op tafel!
Met de bubbels van SodaStream altijd feest op tafel!
Met de bubbels van SodaStream altijd feest op tafel!
Met de bubbels van SodaStream altijd feest op tafel!