SodaStream introduceert Spirit

11-01-2017

SodaStream begint 2017 goed met de introductie van een nieuw bruisend watertoestel: Spirit. Geweldig slank design, met een aantrekkelijk prijskaartje en verkrijgbaar in wit en zwart. Nu kan iedereen thuis of op kantoor genieten van het gemak van zelf bruisend water maken, besparen op plastic flessen en die goede voornemens waarmaken.

Sodastream Spirit

De Spirit is de nieuwste telg van de SodaStream-familie en voelt zich zo snel thuis op elke plek. Van krappe studentenkamer tot woonkeuken. Met 1 druk op de knop maak je binnen 10 seconden van saai kraanwater lekker en gezond bruisend water, zoals je van SodaStream gewend bent. Door het inventieve snap-lock mechanisme zit de fles in een snelle handbeweging vast.

Gezonder leven in 2017

Gezonder leven, dit voornemen staat elk jaar in de top 5 van goede voornemens. Hoe ga je dat volhouden?Meer water drinken past bij een gezonde lifestyle. Maar voor veel Nederlanders blijft het een uitdaging om minder frisdrank of sap te drinken en te kiezen voor kraanwater. SodaStream helpt je om meer water te drinken, maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor een SodaStream Spirit in de keuken of kantoor.

De 5 voordelen van zelf bruisend water maken

1. Gezonder leven, want je gaat meer water drinken (per dag zelfs 43% meer water)

2. Bruisend water is een gezond alternatief voor ongezonde frisdrank en vruchtensap

 

3. Met SodaStream is elke soort bruisend water beschikbaar met 1 druk op de knop, van licht bruisend tot stevige bubbel

4. Nooit meer sleuren met zware flessen in de supermarkt

5. Goed voor het milieu, 1 SodaStream voorkomt het gebruik van 2.000 vervuilende PET-flessen per jaar

Verkoopinformatie Spirit

Prijs: €99,-

Kleuren: Wit en zwart

Verkrijgbaarheid: Onder andere bij Bol.com, Mediamarkt en Sodastream.nl

Hoeveelheid bruisend water: Met de meegeleverde cilinder maak je tot 60 liter bruisend water

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van bruisend watertoestellen voor thuis. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruisend water uit de supermarkt te sleuren. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur.

SodaStream is actief in 45 verschillende landen en werkt aan uitbreiding. In Nederland is SodaStream gelanceerd op de Dag van Duurzaamheid op 10 oktober en verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Mediamarkt. In 2017 wordt het aantal winkels flink uitgebreid. Benieuwd hoe SodaStream water spannend maakt? Neem een kijkje op Facebook, Instagram en op SodaStream.nl.  

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie over SodaStream, of een reviewexemplaar, contact op met Paul Clappers via sodastream@fnke.nl of bel 026-711 22 22. Hi-res beeldmateriaal vind je hieronder in de presskit.

Download presskit
SodaStream introduceert Spirit
SodaStream introduceert Spirit
SodaStream introduceert Spirit
SodaStream introduceert Spirit