Start het nieuwe jaar goed met bruisend kraanwater

07-12-2016

Rondom de feestdagen worden de goede voornemens voor het nieuwe jaar weer belangrijk. Wil je meer gaan lezen, dan zet je een paar goede titels op je lijstje. Wil je meer sparen, dan vraag je een spaarpot. Toch is voor veel mensen de strijd tegen de overtollige kilootjes het belangrijkste goede voornemen voor het nieuwe jaar. Dit is vaak moeilijk te vertalen naar een cadeau voor onder de boom.

SodaStream helpt je met een gezonde levensstijl
Een gezondere leefstijl gaat hand in hand met veel water drinken. Veel water drinken kan je helpen bij gewichtsverlies, zorgt voor meer energie, een gezond hart, een mooie huid en reinigt je lichaam. Met SodaStream kan je je kraanwater eenvoudig veranderen in bruisend water. Daarmee breng je variatie aan in je water en kom je makkelijker aan de aanbevolen 1,5-2 liter per dag.

Kortom, wil je gezonder leven door meer water te drinken, zet dan een SodaStream op je verlanglijstje. Of geef een SodaStream als cadeau en geniet samen van zelfgemaakt bruisend water.

Adviesverkoopprijzen en beschikbaarheid
SodaStream is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Mediamarkt. De SodaStream bruiswatertoestellen maken het eenvoudig om gezond én heerlijk verfrissend drinken te serveren. Er zijn verschillende uitvoeringen waarmee je, met slechts één druk op de knop, kraanwater omtovert tot bruisend water:
  • Crystal - €129,99 (met stijlvolle glazen karaf)

  • Power - €169,99 (volautomatisch)

Over SodaStream
SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van bruiswatertoestellen voor thuis. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruisend water uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur.

SodaStream is actief in 45 verschillende landen en werkt aan uitbreiding. In Nederland is SodaStream gelanceerd op de Dag van Duurzaamheid op 10 oktober en verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Mediamarkt. In 2017 wordt het aantal winkels flink uitgebreid.

Kijk voor meer info op: www.sodastream.nl

 
Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie over SodaStream, of een reviewexemplaar, contact op met Paul Clappers via sodastream@fnke.nl of bel 026-711 22 22. Hi-res beeldmateriaal vind je in de pressroom van SodaStream.
Download presskit
Start het nieuwe jaar goed met bruisend kraanwater
Start het nieuwe jaar goed met bruisend kraanwater
Start het nieuwe jaar goed met bruisend kraanwater