Zorg deze zomer voor een bruisende BBQ

09-08-2017

Het is weer tijd voor nazomers genieten. De BBQ’s worden weer aangezet, vrienden en familie sluiten gezellig aan en een leuk muziekje maakt het af. Naast lekker eten, zijn de drankjes natuurlijk ook belangrijk. Dus welke drankjes serveren we in de zomer van 2017?

Bubbels, bubbels, bubbels
Water natuurlijk! Naast de gebruikelijke dranken als bier, wijn en fris is water ook altijd een grote favoriet. Niet alleen goed om te blijven hydrateren maar ook gewoon lekker. Toch kan kraanwater altijd nog iets specialer. Met de apparaten van SodaStream verander je plat water in een handomdraai in heerlijk bruiswater. Met SodaStream bepaal je zelf de intensiteit van de bubbels, dus of je nu liever Marie Henriette drinkt of toch liever een San Pellegrino hebt, alles is mogelijk. Ben jij meer van een BBQ in het park of bij het water? Geen probleem, want de SodaStream is draadloos en heel gemakkelijk mee te nemen.

Bijzondere bubbels
Stel je de gezichten van je vrienden en familie voor als je naar buiten komt met een heerlijke zelfgemaakte cocktail. De toon voor de avond is dan zeker gezet. Bruiswater cocktails zijn helemaal hot en met de SodaStream heel gemakkelijk zelf te maken. De bruisende Balón 43 en de alcoholvrije Apple Nojito en Besamé Virgin zijn de absolute must-try van deze zomer. Allebei gemakkelijk te maken en het maakt de avond op slag nog sprankelender.
 

Over SodaStream
SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider op het gebied van bruiswatertoestellen voor thuis. Met SodaStream maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en hoef je nooit meer met flessen bruisend water uit de supermarkt te sjouwen. SodaStream is het ideale toestel voor iedereen die het drinken van kraanwater graag spannend maakt. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Kortom, meer verfrissing, minder gesleur.

Ze zijn in meer dan 45 landen actief en werken aan uitbreiding. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en de Mediamarkt.

noot voor de redactie, niet voor publicatie
Zelf een SodaStream proberen? Er zijn review-exemplaren beschikbaar. Neem voor meer informatie over SodaStream contact op met Paul Clappers van PR-bureau FNKE via paul@fnke.nl of 06-18535532. Het persbericht vind je ook in de pressroom van SodaStream.

 

Download presskit
Zorg deze zomer voor een bruisende BBQ
Zorg deze zomer voor een bruisende BBQ
Zorg deze zomer voor een bruisende BBQ
Zorg deze zomer voor een bruisende BBQ